lørdag den 20. marts 2010

Dublin, Baby!

Yes!
I nat kl 00.45 går turen fra Hobronx til Kastrup og videre til Dublin. Det bliver så virkelig, virkelig nice! Jeg glæder mig voldsomt til en uge i selvskab med de dejlige personer i 2.ab. Lige nu laver jeg huskeliste, lægger tøj frem, rydder op, hører Mika (igen-igen), råber på hjælp fra mor for 117. gang osv.. Jeg har den fantastiske evne, at jeg ikke kan finde ud af at pakke UDEN at lave 100 ting samtidig, så jeg er nok først færdig engang i aften. Men fuck det, for jeg skal til DUBLIN, BABY!

onsdag den 17. marts 2010

MikaMikaMika

Jeg er så blevet ramt af forkølelsen. En rigtig slem gang med snot ud over det hele og ondt i halsen og i hovedet og i resten af kroppen. Derfor blev det også til en fridag idag. Men man er vel nok nødt til at tage i skole imorgen. Suk. Hvis jeg er syg, når vi skal til Dublin, såå... Tager jeg afsted alligevel!!!
Som følge af denne forkølelse er kommet en stor fascination af Mika. Den har egentlig altid været der, men her de sidste par dage er den gået i udbrud - ligesom forkølelsen!
Desværre spillede han i KB Hallen i mandags, og jeg var der ikke, og det er jeg ret ked af. Desuden kommer han til Skive Festival i år og ikke til Roskilde (endnu), hvilket jeg ikke er alt for glad for. Alle ved jo, at Roskilde ér der eneste rigtige.
Men til trøst har jeg fundet disse dejlige billeder ("lånt" fra Gaffa.dk), som råder lidt bod på det hele. Men nøj, hvor ville man gerne have været med til dén fest!
















søndag den 14. marts 2010

Travl weekend. Igen.

Ja, som overskriften nok antyder, så har det igen været en travl weekend. Eller travl er måske så meget sagt, men den har i hvert fald været fuld af oplevelser. Jeg har nemlig været på Talentklasse-weekend i Aars sammen med andre talentklasser- og lærere. Det var virkelig godt - specielt at få indput og idéer fra andre, der har den samme glæde ved musik som jeg selv! Vi havde sammenspil og master classes med andre lærere end vores egne, hvilket gav mig virkelig meget. Jeg havde en kvinde ved navn Vibeke Falden til både sammenspil og sang-master class. Hun er sindssygt dygtig, så det var virkelig en rigtig dejlig og lærerig oplevelse!
Idag er der kun 1 UGE til Dublin, og God Dammit, hvor jeg dog glæder mig. Det bliver virkelig lækkert at komme væk fra Hobronx i en uges tid!
Opvarmningsbilleder til Dublin:



onsdag den 10. marts 2010

Glædelse.

Liste over ting jeg glæder mig til:

SOL!!!
Sommer
Varmt badevand
Grill
Blomster
Gardenparties
Varme
Roskilde Festival
Lange sommernætter
Cykelture
Bare tæer
At sove udendørs - uden at fryse ihjel!
At have shorts på i skole
Sommerkjoler
Strandture
Bål
Sandaler
Solbriller
Varme sommermorgener
Blå himmel
Is
Sandslotte
Diverse sommerture med vennerne
Sommerhus
Jordbær
...

Nu, tak!

mandag den 8. marts 2010

Av.

Mandag er (næsten) overstået. AT5 er okay, da det for mit vedkommende handler om irsk musik - i anledning af studieturen til Dublin.
Nu vil jeg ringe til Uma og få en sludder for en sladder.
Ellers skal der skrives en fransk aflevering til imorgen, og så skal mine fødder plejes. De gør stadig ondt efter en lørdag aften i disse fantastiske sko:
Jeg elsker dem overalt på jorden, men hvor er de dog høje og onde! Desværre er der kommet noget flydende væske bagpå den ene (som man også kan se), men det ødelægger nu ikke den fantastiske fonemmelse af at eje dem!

søndag den 7. marts 2010

Begivenhedsrig weekend..

Weekenden er nu fortid, og jeg kom helskindet igennem.
Først SSB (sang, spil og bevægelse) med Talentklassen. Det lyder tosset, men hvor var det dog sjovt! Derefter Galla på gym. Hvor var de dog allesammen meget, meget fine, og hvor glæder jeg mig dog bare til næste år!
Idag stod den på sang i kirken og klassisk koncert med Randers Kammerorkester og MGK elever. Dét var meget, meget imponerende!
Imorgen er der AT5 hele dagen, hvilket betyder ingen lektier. Mmh.. Nu burde jeg ringe til min gode veninde, Uma, men der er jo Livvagterne lige om lidt, og jeg er simpelthen SÅ træt. Det må blive imorgen.. Jeg håber, at det går..
Nu ville jeg så ha' smidt et link med Thomas' optræden i X-factor i fredags ind. Men lortet (sorry) virker ikke lige nu, så I må selv lige se det på Youtube - hvilket I skal gøre, hvis I ikke allerede har set det. Dét er nemlig grunden til, at Thomas er 1000 gange sejere end de andre! Basta!

Peace out og god søndag.

fredag den 5. marts 2010

WEEKEND!!

Puha, så er det endelig weekend!
Jeg har ikke skrevet i et par dage, så der kommer lige en kort opdatering:
Onsdag var jeg "syg". Jeg magtede ikke timer til kl. 15.15, så det blev til en fridag, hvor jeg blandt andet fik flyttet rundt på værelset. Dejligt.
Igår var stress-dag med 4 moduler, kor, 2 x teori- hørelære, klaver og sammenspil. Jeg er med i Talentklassen på Mariagerfjord Kulturskole, som tager ret meget af min tid. Men tilgengæld er jeg sammen med en masse dejlige mennesker flere gange om ugen, jeg får spillet en masse lækket musik, og jeg lærer sindssygt meget. Det er også dejligt!
Idag havde jeg glemt svømmetøj, så jeg gik hjem og tog en morfar. Derefter stod den på fransk, hvilket for en gangs skyld blev til en rigtig god og sjov time!
Så nu skal der slappes af og ses X-factor og heppes på Thomas!
Imorgen er der galla på gym, hvilket jeg glæder mig ret meget til nok blive sjovt at se alle de kære 3.g'ere danse lanciers (;
Til sidst lige en tak til Mia (som skriver http://farveladeliv.blogspot.com), som gjorde mig opmærksom på fuglesangen den anden dag. Det gjorde mig opmærksom på, at foråret nu er kommet. Tusind tak for det!

God fredag aften til jer der ude!

tirsdag den 2. marts 2010

BILLEDER

Her er så nogle af de billeder, jeg tog i går. jeg synes selv, at de er meget finde - specielt dem med svanerne.