tirsdag den 25. maj 2010

Pinseferie med Maja














Jeg havde i pinseferien besøg af min rigtig gode veninde fra efterskolen, Maja. Vi lavede ikke rigtig noget spændende, men vi nød i den grad det gode vejr, hvilket også fremgår af billederne, hhv i Hobro og i vores sommerhus i Lønstrup. Vi ser ikke hinanden så tit, så det var rigtig dejligt at tilbringe et par dage i hendes selskab, eftersom hun heller ikke skal på Roskilde.
Et par dejlige dage med en dejlig pige.

I går blev Laurits officielt udnævnt til Verdens Bedste Lillebror.
Den 19. juni er der en en-dags festival i Århus kaldet Northside. Det ligger på min 18-års fødselsdag, som jeg ville elske at tilbringe i selskab med Mew. Mor ville dog under ingen omstændigheder lade mig tage afsted. "Du skal holde din fødselsdag hjemme, så vi kan fejre dig". Tsk. Men i går kom Laurits med et stykke papir, som skulle repræsentere en billet til Northside. Han syntes, at det var synd, at jeg ikke skulle med, så mor gav ham lov, til at give mig en billet i før-fødselsdagsgave.
Han er skøn og jeg er GLAD.

torsdag den 20. maj 2010

PARTY

Egentlig var det ikke meningen, at jeg skulle feste i aften. Godt nok har 3.g'erne fået læseferie i dag, og de skal ALLE SAMMEN i byen, men jeg gad virkelig ikke.
Så viste det sig, at sammenspil blev aflyst, og Kirstine ikke havde i sinde at stoppe med at plage mig om at tage med i byen. Så jeg sagde ja. Og det er jeg glad for nu.
Jeg glæder mig til en vild aften med tøserne - og 3.g'erne!

tirsdag den 18. maj 2010

Mmh..

Mmh.. Hvor er det dejligt med sådan et vejr. Man bliver jo helt kulret og forårskåd!

mandag den 17. maj 2010

Billeder fra en dejlig aften.

Her er nogle billeder fra før byturen i torsdags.

Mathilde (som er fotografen bag billederne).

Kirstine.

Cecilie.

Cecilie og jeg.

Kirstine.

Cecilie får (flere) krøller.

lørdag den 8. maj 2010

Lørdag.

Her i formiddags ringede Mathilde. Hun var netop kommet fra Aalborg og manglede et sted at være, indtil hun skulle med bus til Hadsund. Så hun kom hjem til mig, hvor vi drak..


.. Mathilde Chocomilk og spiste..


.. Madame Butterfly Økologiske Cookies. Det var virkelig lækkert og dejligt!

Nu vil jeg rydde yderligere op på mit værelse og bagefter skal denne fine neglelak på. Jeg købte den i Aldo i Dublin. Den er simpelthen så fin og sommerlig, så det halve kunne være nok!

onsdag den 5. maj 2010

mandag den 3. maj 2010

YAY!

Først en rigtig god nyhed:
Søren Solkær Starbird skal lave en film om The Doors' manager,
Danny Sugerman.
Starbird + The Doors. Hvor godt kan det lige blive?

Derefter en anbefaling: Se traileren til filmen 'Dear John'. Det er en
rigtig tøsefilm, og bare traileren får mig til at snøfte. Hvordan skal
det så ikke ende med filmen?


søndag den 2. maj 2010

Weekend.

Så er weekenden ved at være overstået. Den har budt på konfirmation og afslapning.
Fredag var vi alle fire til konfi hos Mathias. Det var en ganske fin dag. Lørdag tog mor og far i sommerhus, og Laurits og jeg blev hjemme. Jeg brugte aftenen på at spise is og chille med min gode ven, Jonas. Idag har den stået på kirkesang og lektier. Lige nu ser jeg udsendelsen om Noma på DR1. Jeg synes, at det er vildt, at de kan få prisen som verdens bedste restaurant, når medarbejderne bliver behandlet som de gør. Man er jo ikke kun en god restaurant, bare fordi man laver god mad..