tirsdag den 29. november 2011

PW



Jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg ikke gad at blogge i dag. Men så skete der det, at kære Patrick Wolf lagde et link ud på Facebook til hans nye video til sangen Together. Det skal ikke være nogen hemmelig, at jeg er temmeligt forelsket i hr. Wolf og hans musik, og jeg har glædet mig meget til at se videoerne til hans nye singler fra albummet Lupercalia. Og denne video har levet helt op til forventningerne! Jeg er ret tosset med selve sangen, og jeg synes, at videoen fanger stemningen i sangen virkelig fint. Jeg kan især godt lide idéen med, at der (næsten) hele tiden er to Patrick Wolf'er, to ulve, to huse eller to violinister. Together, sammen.
Hør det, se det, elsk det.

/Sigrid

mandag den 28. november 2011

e.l.f




Jeg har modtaget min første pakke fra e.l.f - Eyes Lips Face - og jeg er svært begejstret. I pakken var der:

To børster - bronzing brush og smudge brush

En pakke kunstige øjenvipper i små buketter

En pallet med skes cremeøjenskygger - farverne er perfekte her til vinter

To læbestifter - Posh pink og nicely nude (sidstnævnte er en mineral læbestift)

En læbepomade - Strawberry creme

En neglelak - Glitter glam

Jeg er godt tilfreds med de ting, jeg har modtaget. Dog har jeg så også erfaret, at det klart kan betale sig at give de ca. 18 kr. mere for i hvert fald mineral læbestiften, da den generelt er bedre at bruge end den almindelige læbestift (men dén har til gengæld en virkelig pæn farve!).

Men altså, jeg er glad, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller fra e.l.f.!


/Sigrid

lørdag den 26. november 2011

Endnu en..



I går var jeg jo til gymnasiefest. God aften, men det er nok ved at være sidste gang. Det er en virkelig god anledning til at se folk, man ikke har set i lang tid, men det er så også det. Det er bare ikke det samme, når man ikke længere går på gymnasiet.
Men noget af det gode, der kom ud af dén fest, var, at jeg opdagede dette remix af Benny Benassis 'Cinema'. Det er lavet af en gut, der kalder sig Skrillex, og det er sindssygt fedt! I kender måske originalen, som jeg personligt selv er ret tosset med, men det her, det er vildt! Giv det er lyt :-)

fredag den 25. november 2011

God sang, god video, god aften



Normalt er jeg ikke specielt meget til Rihanna, men den her sang er altså virkelig god! Og videoen er bestemt også et kig værd!
I aften skal jeg til gymnasiefest med pigerne (jaja, jeg ved godt, at vi ér blevet studenter, meeeeen...). Og jeg glæder mig. Mia har fødselsdag, så det skal også lige fejres.
God sang, god video, god aften!

søndag den 20. november 2011

Savn...



... på min kære veninde Kirstine, der i øjeblikket er et år USA. Og jeg saaaaaaavner hende. Men hun kommer hjem for at holde jul - og det er der trods alt ikke så lang tid til. Vel?

torsdag den 17. november 2011

....



Ikke for noget, men kan man andet end at elske dem?
-Jeg kan i hvert fald ikke..

The King's Singers.

... Eller som vi i Hobro Kirkekor ynder at kalde dem: King Swingers aka. Swin Kingers.
I tirsdags var vi til hhv. workshop og koncert med The King's Singers - et korensemble bestående af seks (meget charmerende) engelske herrer. Måske ikke så interessant for jer (?), men som den sang- og korfreak, jeg er, var det virkelig en stor oplevelse. De er sindssygt dygtige til det, de laver - hvad enten det er undervisning eller koncert. Vi fik alle rigtig meget ud af det, og vi lærte virkelig meget om sangteknik og om at synge i kor.
Koncerten var også ret vild. De står jo bare seks personer på en stor scene og synger uden mikrofon og synger en hel sal op. Jeg kunne nemt komme ind på en masse tekniske ting, som gør det til sådan en stor oplevelse for mig, men det vil jeg spare jer for. Jeg ville egentlig bare fortælle, at det var en virkelig god dag. ;-)

mandag den 14. november 2011

Rødding Højskole

I dag har far og jeg været på besøg på Rødding Højskole. Jeg havde egentlig allerede besluttet mig for, at jeg vil derned til foråret, så det var mest lige for at lure stedet og lærerne. Og det var bestemt ikke dårligt! Lærerne lyder som om de virkelig brænder for det, de laver - skønt! Så nu skal jeg lige have det hele til at hænge sammen med finansiering, kursusstart osv. Men derned, det skal jeg!

-Sigrid

søndag den 13. november 2011



Sun day.
Sunday.

I dag er det søndag (no shit, sherlock?!).
Jeg er netop kommet hjem fra lige godt et døgn i selskab med min gode veninde fra efterskolen, Uma. Hun havde fødselsdag i fredags, så det skulle fejres!
Nu hører jeg Bernhoft og læser blogs og snakker med mor, der står i køkkenet og laver the. Dejligt. Jeg er stadig ikke helt kommet ovenpå igen efter koncerten i torsdags. Det var simpelthen bare helt og aldeles smukt, intenst og fantastisk. Gør jer selv den tjeneste, at stifte bekendtskab med hr. Wolf's musik - og kom så til hans næste koncert i DK! Det er altså virkelig en stor, stor oplevelse!

God søndag til alle derude!

onsdag den 9. november 2011

Jeg er træt. Meget, meget træt. Kvickly havde fødselsdag i dag, så der var en sørens masse mennesker med en sørens masse varer på tilbud. Puh. Men!
I morgen har jeg fri, for jeg skal nemlig til koncert med denne dejlige gut:



Patrick Wolf (jeg ville gerne ha' smidt et link op - det er mere spændende end et billede -men skidtet vil ikke fungere)!

Jeg skal over og se ham i Vega sammen med min lillebror, og jeg glææææææder mig!

Så er det lige meget, at vi skal med toget hjem om natten, så jeg kan komme op og arbejde fredag morgen kl. 09.15..............................................

God aften!

søndag den 6. november 2011