onsdag den 28. december 2011

Farvel til Kvickly




I morgen har jeg sidste arbejdsdag i Kvickly. Det er - trods alt - en smule vemodigt. Jeg er lidt trist over, at jeg ikke længere skal arbejde sammen med Jeppe, Kristine, Heidi, Monica og alle de andre. Men på den anden side glæder jeg mig også virkeligvirkeligvirkelig meget til at starte på Rødding Højskole. Jeg trænger i dén grad til luftforandring.

I går var der julefrokost med 4.ab, og på trods af mit minimale alkoholindtag og tilstrækkeligt med søvn, er jeg bare smadret. Så nu vil jeg krybe under dynen, læse et kapitel eller to i Frihed og så begive mig til drømmeland. Og så lige glæde mig til nytårsaften i Mortens lade med de dejligste mennesker, jeg kender.


God nat,
/Sigrid

fredag den 23. december 2011

She came home for christmas.









I dag er det den 23. december, og det betyder, at den allersødeste og bedsteste Kirstine kommer hjem og holder 3 ugers juleferie i Danmark. YAY.

Jeg glæderglæderglæderglæderglæder mig til at se hende!

tirsdag den 20. december 2011

Indlæg om Kvickly og sygdom og god jul (og en besked til Noah).




Jeg har været i Kvickly i 9 timer i dag, og jeg er godt træt nu. Jeg har været sløj hele weekenden og tog fri fra arbejde i går. Måske blærebetændelse, måske influenza, måske almen træthed. Øv. Jeg gider det ikke. Så i aften skal jeg tidligt i seng, da Kvickly også kalder i morgen. Men jeg glæder mig til julen - mormor og morfar og min moster kommer på fredag, og så skal juleaftensdag bruges i kirken sammen med det dejlige kor. Det plejer at være skønt, og det bliver helt sikkert også skønt på lørdag! :)

fredag den 16. december 2011

Åh, John!



Jeg elsker John Mayer meget, meget højt (og hvem gør egentlig ikke det?). Og så var min iPod lige så sød at spille denne dejlige sang for mig. Stille fredag aften med the, god bog og altså John M. Mums.

Godnat, sov godt - og god weekend.

/Sigrid

torsdag den 15. december 2011

Når du ser et stjerneskud..



Jeg er glad for tiden. Rigtig godt og grundigt glad.
Og der er kun lige godt tre uger, til jeg starter på Rødding Højskole.

/Sigrid

lørdag den 10. december 2011

Before I die I want to dance fast.






Okay, billederne (og overskiften) har vist ikke rigtig noget at gøre med resten af indlægget. Men de er gode, og jeg kan godt lide al den kreativitet, folk har lagt i deres svar. Before I die I want to dance fast. Before I die I want to truly live.

I går var jeg til spontan fest (koncert) med pigerne. Det var bare et lille hygge-arrangement i Ishuset med åben scene. Skide hyggeligt, sjovt, skønt.
Nu er jeg lidt flad, men TV2 sender masser af film, og mor laver the og finder småkager frem. Det er ganske okay, det her.

torsdag den 8. december 2011

Rufus/George








Billeder taget af Martin Schoeller


/God dag.

mandag den 5. december 2011

En lidt hvidere verden.



I dag vågnede jeg op til en lidt hvidere, smukkere, eventyrligere verden, end den jeg gik i seng til i går.

søndag den 4. december 2011

God musik i mine ører.


Jeg er blevet ret tosset med disse to søde fyre. Mmmh.
Glædelig 2. søndag i advent!

/Sigrid

lørdag den 3. december 2011

Jeg har givet mig selv en julegave...



Ipod Classic, silver, 160 gb


.. og jeg elsker den allerede meget, meget højt.

Desværre får jeg den først i hænderne sidst i december, da den er bestilt til USA, så Kirstine tager den med hjem til mig. Men så sparede jeg også 400 kr., så den ventetid overlever jeg nok ;-)