onsdag den 28. april 2010

Jeg føler mig..

.. REBELSK!
Okay, det er egentlig ikke så vildt. Jeg har bare pjækket fra to moduler sammen med Mia og Kirstine. Vi magtede ikke Ole Bents svedlugt og evige "NEJ, HØR NU!" Sidste modul var for mit vedkommende musik, hvilket måske var lidt dumt at droppe, men jeg magtede det ikke. Nu er min musiklærer åbenbart lidt pissed på mig. Men det må han altså bakse med.
Det har i hvert fald været en god dag!

søndag den 25. april 2010

Forår i Hobro.

Jeg har lige været ud og tage nogle forårsbilleder. Efter en eftermiddag med afleveringer til engelsk og musik, trængte jeg til at komme ud med kameraet. Resultatet - synes jeg selv -blev ganske okay.







lørdag den 24. april 2010

Vogue - endelig fundet!

Igår fandt jeg endelig det Vogue, som jeg slæbte med hjem fra Irland. Der er sådan nogle flotte billeder i, så jeg ville lige bringe nogle af dem her. Undskyld, at billederne ikke er større - det vil ikke rigtig fungere for tiden.



Claudia Schiffer for Chanel


Balenciaga

Prada

Kate Moss for Longchamp

Miu Miu

fredag den 23. april 2010

Fredag aften.

Billedsiden til min fredag aften har været denne fantastiske film:


Eller fantastisk er måske så meget sagt. Men det er i hvert fald en rigtig, rigtig dejlig film. Skuespillerne spiller virkelig godt og historien er virkelig godt skrevet. Generelt er det en meget fin film om to mennesker, der elsker hinanden, men har svært ved at få det til at fungere.
Se den. Nu

This is not a love story. It is a story about love.

tirsdag den 20. april 2010

Billeder fra en dejlig aften.

Her er lidt billeder fra en dejlig aften med pigerne. Mojitos, lasagne og fis og ballade.


















søndag den 18. april 2010

Kiss Kiss Kiss

Fuck nu af, hvor er de bare fucking nice!
De spillede en S U P E R koncert i går i Hadsund, som afslutning på noget kaldet Biffen Rocker. Folk var trætte og til sidst var der nok kun omkring 20 mennesker tilbage. Det er dog ingen hindring for at spille F U C K I N G F E D T !

mandag den 12. april 2010

Kulturel forårsdag.

Da jeg kom hjem fra en god skoledag, lavede jeg milkshake med skovbær og Special-K, satte mig ud i haven og læste Kultur sektionen af Politiken. Dejligt.
Det var så dejligt vejr. Foråret er nu for alvor også kommet til Hobronx.
Jeg har vidst arvet min mors kærlighed til påskeliljer. De er så fine.

Milkshake + kultur

Påskeliljer fra haven

lørdag den 10. april 2010

Dejlig fredag.

Ja, det var en dejlig fredag aften igår. Den stod på virkelig, virkelig god musik i Ishuset, hvor The Green Lives og Fraklip spillede. Gør jer selv en tjeneste og hør musikken - det er SÅ godt!
www.myspace.com/greenlives og www.myspace.com/fraklippet
Efter det lækre musik gik vi på Buddy Holly (så vildt er det nemlig i Hobronx!) og på Trykkeriet. Det var rigtig, rigtig hyggeligt - og sjovt. Kirstine og Cecilie sov ved mig (som altid), og vi havde igen en meget mindeværdig morgen.
"Hvor har du været hele mit liv?"
".. på Buddy Holly.."
-Sjovt var det i hvert fald.
Nu har jeg virkelig ondt i mine fødder og øjne efter kirkesang og SSB og for lidt søvn. Mor, far og Laurits er lige kommet hjem fra Venø, hvor Laurits skal på efterskole. Så nu skal jeg endelig ha' dagens første rigtige måltid mad!

God aften til jer!

tirsdag den 6. april 2010

Onsdag med Kirstine og Robert Pattinson.

Fri kl. 11.20 efter to modulers AT. Ja tak, lige til at overkomme!
Kirstine og mig aftalte at holde New Moon-dag imorgen, da vi jo alligevel har fri hele dagen. Så nu er jeg helt høj på tanken om Kirstine og Robert Pattinson og Pizza fra Uno Pizza og Taylor Lautner og slik og fis og ballade og sniksnak hele natten. Vi har jo ikke set hinanden i over en uge (!), så der er meget, der skal indhentes. Tilfældigvis kommer Thomas fra X-factor til Aalborg og spiller imorgen, så måske vi lige skulle smutte forbi og se ham? Det er jo gratis..
Nu vil jeg smutte ned i byen, og bruge de penge jeg egentlig ikke har. Men de der pastelfarvede neglelakker trækker altså ret meget..

mandag den 5. april 2010

Det er godt nok lang tid siden, jeg har skrevet noget her. Men Dublin og Barcelona tog ligesom al min tid. Godt var det dog.
Først Dublin. Det var en virkelig, virkelig skøn tur. Mest fordi det omhandlede 2.ab. Men generelt kan jeg godt li' Dublin - den minder lidt om London. Dog er Dublin mere intim, hvilket giver en rigtig fin og hyggelig atmosfære.
Det samme gælder Barcelona (den minder dog ikke om London). Det var lidt en udfordring at være afsted 12 personer mellem 1 og 79 år, men det gik. Vi så selvfølgelig alt det obligatoriske, men havde også masser af tid til at slappe af og nyde de 22 grader. Skønt!
Jeg har taget en masse billeder i begge byer, men dem lægger jeg ud en anden dag. Lige nu bliver det til en opfordring om at høre Lykke Li's Posibility og se den dertilhørende video. SmukSmukSmuk! Og så lige et par billeder af den dejligste dreng i hele verden, min fætter Frej.