onsdag den 17. marts 2010

MikaMikaMika

Jeg er så blevet ramt af forkølelsen. En rigtig slem gang med snot ud over det hele og ondt i halsen og i hovedet og i resten af kroppen. Derfor blev det også til en fridag idag. Men man er vel nok nødt til at tage i skole imorgen. Suk. Hvis jeg er syg, når vi skal til Dublin, såå... Tager jeg afsted alligevel!!!
Som følge af denne forkølelse er kommet en stor fascination af Mika. Den har egentlig altid været der, men her de sidste par dage er den gået i udbrud - ligesom forkølelsen!
Desværre spillede han i KB Hallen i mandags, og jeg var der ikke, og det er jeg ret ked af. Desuden kommer han til Skive Festival i år og ikke til Roskilde (endnu), hvilket jeg ikke er alt for glad for. Alle ved jo, at Roskilde ér der eneste rigtige.
Men til trøst har jeg fundet disse dejlige billeder ("lånt" fra Gaffa.dk), som råder lidt bod på det hele. Men nøj, hvor ville man gerne have været med til dén fest!
2 kommentarer:

  1. Mika er skøn, og har altid været det :)

    SvarSlet
  2. "Alle ved jo, at Roskilde ér der eneste rigtige"

    HAHA!!! man skal ikke skue hundende på hårene, og Skive festival er faktisk Danmarks 3. største festival og ganske god. :)

    SvarSlet